Dovážíme též na Slovensko! Navštivte BotyObleceni.cz i na facebooku Navštivte BotyObleceni.cz i na Instagramu

Produky značky  Trigger Point

 

Představujeme Vám automasážní tyč STK Grid, která díky své ohebnosti a pružnosti dokáže přinést úlevu od ztuhnutí a bolesti zejména trapézových svalů způsobenou špatným držením těla, stresem nebo dlouhým sezením u počítače

990 Kč
 

Představujeme Vám přenosný pěnový váleček, jehož speciálně navržený grid se třemi rozměrnými povrchovými drážkami a držadlem AcuGrip podporují správnou funkci svalstva pro lepší mobilitu a elasticitu.

1 090 Kč
 

Ohebná automasážní tyč pro myofasciální uvolnění a mobilizaci

990 Kč
 

Automasážní válec pro uvolnění chodidel a předloktí

590 Kč
 

Automasážní válec pro uvolnění.

790 Kč
 

Automasážní dvojmíček/váleček pro uvolnění chodidel a předloktí

790 Kč
 

Masážní míček MobiPoint je navržen tak, aby uvolnil napětí, stimuloval oběh a zmírnil obtíže, zejména v malých oblastech jako je ruka a noha-chodidlo.

290 Kč
 

Automasážní pěnový míček pro myofasciální uvolnění

490 Kč
 

Triggerpoint Grid Ball je vynikající masážní pomůckou, která uvolní vaše svaly a přinese jim rychlou úlevu od bolesti. Lehký pěnový míč kombinuje výhody masážního míčku i válce, a tím cílí na konkrétní úlevu od bolesti.

690 Kč
 

Automasážní válec pro uvolnění chodidel a předloktí

690 Kč
 

Automasážní válec pro uvolnění chodidel a předloktí

690 Kč
 

Pěnový válec GRID Foam Roller je určený pro automasážní uvolňovací techniky, CORE trénink a celkovou svalovou integraci. Speciální trojrozměrný povrch válce pomáhá během válcování tkáni k regeneraci tím, že usnadňuje průtok krve a s ní potřebného kyslíku a živin.

990 Kč