Dovážíme též na Slovensko! Navštivte BotyObleceni.cz i na facebooku Navštivte BotyObleceni.cz i na Instagramu
Výprodej zbylých kusů
Dostupné velikosti (UK) L | M | S | XL |
Doporučená cena: 799 Kč
Sleva na tento produkt: 35 %
Vaše cena: 519 Kč
35 % sleva na Pánské tričko Nike More Pain More Gain - Blue
Dostupné velikosti (UK) 11.5 | 13 |
Doporučená cena: 3 799 Kč
Sleva na tento produkt: 40 %
Vaše cena: 2 279 Kč
40 % sleva na Tréninkové boty Nike Metcon 8 - Mat Fraser
Dostupné velikosti (UK) M |
Doporučená cena: 1 549 Kč
Sleva na tento produkt: 50 %
Vaše cena: 775 Kč
50 % sleva na Pánská mikina CrossFit Christmas - FJ9494
Dostupné velikosti (UK) 11.5 | 12 | 13 | 5.5 | 6 | 6.5 | 7 | 7.5 | 8 | 8.5 |
Doporučená cena: 3 990 Kč
Sleva na tento produkt: 45 %
Vaše cena: 2 195 Kč
45 % sleva na Boty na vzpírání WORKOUT 2.0 - black/red
Dostupné velikosti (UK) M | S | XL |
Doporučená cena: 309 Kč
Sleva na tento produkt: 50 %
Vaše cena: 155 Kč
50 % sleva na Ponožky Nike Everyday Lightweight Ankle - 3 páry

DOPLŇKY

M
U


1112
1114
111M
2125
2XL
412M
6128
612L
8121
L
M
N SZ
OSFM
S
XL
XS
XXL
Zobrazit dostupné zboží v dané velikosti
Značky
Reebok
Nike
Adidas
Rogue
Rehband
Thornfit
WORKOUT
Další značky
Pohlaví
Muži
Ženy
Unisex
Velikost oblečení (UK)
XS
S
M
L
XL
2XL
XXL
Doplňky
N SZ
OSFM
Zpevňovač zápěstí Wrist Wraps Picsil - červený Zpevňovač zápěstí Wrist Wraps Picsil - červený Zpevňovač zápěstí Wrist Wraps Picsil - červený
Ušetříte 74 Kč

Jste připraveni rozbít Vaše rekordy?! Utáhněte si tyto elastické bandáže a ony Vám to umožní.

Díky elastické bavlně poskytují maximální podporu na vašich zápěstích bez omezení pohybu. Takže můžete udělat těžký únos a aniž byste je museli sundat, můžete dělat kliky nebo jiné cvičení.

417 Kč
Zpevňovač zápěstí Wrist Wraps Picsil - černý Zpevňovač zápěstí Wrist Wraps Picsil - černý
Ušetříte 74 Kč

Jste připraveni rozbít Vaše rekordy?! Utáhněte si tyto elastické bandáže a ony Vám to umožní.

Díky elastické bavlně poskytují maximální podporu na vašich zápěstích bez omezení pohybu. Takže můžete udělat těžký únos a aniž byste je museli sundat, můžete dělat kliky nebo jiné cvičení.

417 Kč
Dip belt Picsil opasek Dip belt Picsil opasek Dip belt Picsil opasek Dip belt Picsil opasek
Ušetříte 110 Kč

Zvyšte svou sílu pomocí pásku na závaží. Začnete přibírat na váze nebo zvyšte svou sílu pomoci upevnění závaží za opasek.

Dobré na WOD a FLY.

990 Kč
Textilni odporová guma - HEAVY Textilni odporová guma - HEAVY Textilni odporová guma - HEAVY Textilni odporová guma - HEAVY
Ušetříte 90 Kč

Odporové pásky PRO jsou ještě lepším nástrojem pro výcvik mobility. Tkané pásky jsou vyrobeny z extrémně odolného a příjemného na dotek nylonu a latexu.

209 Kč
Opasek  Power System Power Basic PS-3250
Ušetříte 191 Kč

Masivní a kvalitní opasek poskytuje dokonalou podporu a zajištění při cvicích s těžkou vahou jako dřepy, mrtvý tah apod.

287 Kč
Ponožky Nike Everyday Lightweight Ankle - 3 páry Ponožky Nike Everyday Lightweight Ankle - 3 páry
Ušetříte 155 Kč

Rozjeď trénink naplno v tréninkových ponožkách Nike Everyday Lightweight Ankle (3 páry). Technologie odvádějící pot tě udrží v suchu a pohodlí, zatímco stélka obsahuje vlákna, která zvyšují tření a zajišťují lepší trakci uvnitř boty.

155 Kč
Mozolníky Picsil Eagle Grips - 2 prstý
Ušetříte 102 Kč

Tenké, měkké, odolné a s nejlepším úchopem, který byl kdy vyroben díky technologii micro diamonds.
Pociťujte uchopení orla pokaždé, když se chytíte osy / hrazdy.

917 Kč
Zátěžová taktická plátová vesta 15 kg WORKOUT Zátěžová taktická plátová vesta 15 kg WORKOUT Zátěžová taktická plátová vesta 15 kg WORKOUT Zátěžová taktická plátová vesta 15 kg WORKOUT
Ušetříte 639 Kč

Na přání crossfiterů vám nabízíme taktickou plátovou vestu WORKOUT. Oproti standardním vestám je zde závaží realizováno na míru vytvořenými ocelovými pláty, které perfektně rozloží hmotnost zátěže, nijak vás omezují v pohybu a skvele drží na těle. Vesta je přímo pro crossfitové cvičení, běh a další sportovní aktivity.

Součástí vesty jsou 2x 7 kg pláty. Zátěžová vesta tak váží 15 kg celkem.
K vestě dostanete zdarma nášivku se suchým zipem s textem "15 kg".

3 621 Kč
Zátěžová taktická plátová vesta 5 kg WORKOUT - černá Zátěžová taktická plátová vesta 5 kg WORKOUT - černá Zátěžová taktická plátová vesta 5 kg WORKOUT - černá Zátěžová taktická plátová vesta 5 kg WORKOUT - černá
Ušetříte 432 Kč

Na přání crossfiterů vám nabízíme taktickou plátovou vestu WORKOUT. Oproti standardním vestám je zde závaží realizováno na míru vytvořenými ocelovými pláty, které perfektně rozloží hmotnost zátěže, nijak vás omezují v pohybu a skvele drží na těle. Vesta je přímo pro crossfitové cvičení, běh a další sportovní aktivity.

Součástí vesty jsou 2x 1.8 kg pláty. Zátěžová vesta tak váží 5 kg celkem.
K vestě dostanete zdarma nášivku se suchým zipem s textem "5 kg".

2 448 Kč
Vzpěračský opasek Picsil Strength Belt - černý Vzpěračský opasek Picsil Strength Belt - černý Vzpěračský opasek Picsil Strength Belt - černý Vzpěračský opasek Picsil Strength Belt - černý
Ušetříte 86 Kč

Vzpěračský pás od firmy Picsil je schválený pás navržený výhradně podle předpisů požadovaných AEP (Španělská asociace vzpírání), což z něj činí ideální pás pro soutěžení ve vzpírání i v České republice.

Vzpěračský pás od Picsilu je vybaven ultralehkým, flexibilním jádrem z pěny, které dokonale přilne k tělu, aby podporovalo a chránilo dolní část zad. Také má delší pásek na suchý zip pro snadnější použití.

773 Kč
Mozolníky Picsil - Azor Grips - 2 prsté - bílé
Ušetříte 188 Kč

Patentovaná tkanina, která zajišťuje lehkost a odolnost. Měkký interiér chrání vaše ruce.
U některých významných sportovců to jsou nejoblibenější mozolníky. Ale nemusíte být profesionální sportovec, abyste si tyto mozolníky oblíbil a chtěl díky nim více trénovat.

752 Kč
Kompresní podkolenky CrossFit KNEE SO 1P - EC5722 Kompresní podkolenky CrossFit KNEE SO 1P - EC5722
Ušetříte 250 Kč
Comfortable in camo. These knee socks feature ankle and arch support as you power through your intervals. Theyre made of moisture-wicking fabric to help keep your feet dry on every rep. The compression fit keeps them snug and secure.
250 Kč
Opasek THORN+fit Ripstop weightlifting - camo Opasek THORN+fit Ripstop weightlifting - camo Opasek THORN+fit Ripstop weightlifting - camo
Ušetříte 228 Kč

Vzpěračský pás THORN + fit Ripstop je lehkou alternativou k klasickým koženým opaskům. Poskytuje silnou a stabilní bederní podporu během dřepů, slz a mrtvého tahu.

531 Kč
Ponožky OST TECH INSIDE SOCK 1P - EI6434 Ponožky OST TECH INSIDE SOCK 1P - EI6434
Ušetříte 175 Kč
These lightweight training socks feature built-in arch support for added stability. Ventilated mesh inserts help keep feet cool and dry through every session. Ribbed cuffs ensure a stay-put fit.
175 Kč
Čepice ACT FND LOGO BEANIE - EC5589 Čepice ACT FND LOGO BEANIE - EC5589
Ušetříte 190 Kč
Add this mens beanie to top off any cool-weather jacket on your gym commute. Ribbing helps keep the hat in place as you transfer from everyday style to workout wear. A comfortable cotton fabric provides a soft feel and warmth in the cold.
190 Kč
Ponožky CrossFit TECH CREW SO - EC5719 Ponožky CrossFit TECH CREW SO - EC5719 Ponožky CrossFit TECH CREW SO - EC5719
Ušetříte 225 Kč
Built for supportive comfort, these CrossFit socks feature extra cushioning on the toe and heel to absorb impact during fast-paced intervals. Moisture-wicking fabric helps keep feet cool and dry on each set. Reinforced panels on the shin offer abrasion protection and durability.
225 Kč
Ponožky OS RUN Unisex ANK SOCK - EC5547 Ponožky OS RUN Unisex ANK SOCK - EC5547
Ušetříte 130 Kč
You deserve socks as serious about comfort while running as you are, and these breathable, unisex sole mates are a great match. Cushioned toes and heels soften impacts and support push-offs as you add up the strides. Plus, reflective details help add visibility in low light.
130 Kč
Mozolníky Picsil - Azor Grips - 2 prsté - hnědé
Ušetříte 190 Kč

Patentovaná tkanina, která zajišťuje lehkost a odolnost. Měkký interiér chrání vaše ruce.
U některých významných sportovců to jsou nejoblibenější mozolníky. Ale nemusíte být profesionální sportovec, abyste si tyto mozolníky oblíbil a chtěl díky nim více trénovat.

759 Kč
Masážní míček Double Lacrosse ball WORKOUT - černý Masážní míček Double Lacrosse ball WORKOUT - černý
Ušetříte 33 Kč
Speciální míček MTR Double Lacrosse ball je velmi jednoduchý nástroj pro zlepšení mobility. Využívá se při myofasciálním strečinku k aktivaci hlubších svalových fascií. Gumový povrch minimalizuje sklouznutí a umožňuje míček skutečně užít v části těla, na kterou cílíte.
187 Kč
Masážní míček Double Lacrosse ball WORKOUT - červený Masážní míček Double Lacrosse ball WORKOUT - červený
Ušetříte 33 Kč
Speciální míček MTR Double Lacrosse ball je velmi jednoduchý nástroj pro zlepšení mobility.
187 Kč

Už jste si pořídila kvalitní oblečení s botami a ráda byste završila celý nákup nápaditým doplňkem? Ženy doplňky nabízí celou řadu drobností, které by rozhodně neměly ve vašem šatníku chybět. Začít můžete výběrem čepice s norským vzorem a s fleesovou podšívkou. K dispozici máte červenou a černou variantu. Vyberte si barvu, která bude nejlépe ladit s vaši bundou a kalhotami! Hlavu už máte v teple, nyní se můžete v sekci ženy doplňky podívat po rukavicích a ponožkách, abyste se nemusela obávat ani toho nejmrazivějšího zimního počasí na horách! Pokud se rozhodnete pro osobní odběr na naší pobočce, můžete si zakoupené zboží odnést např. v objemné Reebok tašce, kam se vám vejde tolik zboží, kolik jen unesete. Pokud si chcete seřadit zboží podle ceny, stačí jedno kliknutí a ihned získáte dokonalý přehled o veškerém zboží ženy doplňky. Podívejte se na zboží v této sekci a pořiďte si doplňky, které dodají pečeť vašemu vytříbenému vkusu. Pokud jste si u nás již pořídili bundu a kalhoty na zimu, neměli byste zapomenout ani na čepici a rukavice. Čepice jsou podšité fleesem a vynikají nezaměnitelným designem. Pokud se naopak již těšíte, až přijde teplejší počasí, můžete si již nyn vybrat kšiltovku. Doplňky dále nabízejí několik variant potítek, které vám jsou ihned k dispozici skladem. Pokud se chystáte na hory, můžete si vybrat z mnoha modelů batohů a tašek. Nezapomeňte, že také v této sekci na vás čekají výhodné akční slevy. Doplňky pravidelně obměňujeme, abyste měli k dispozici aktuální novinky, které Reebok nabízí.